Kesäteatteri

Suurin ponnistus näyttämöllemme on kesäteatteri. Naissaaren näyttämön toimintaan on helppo tulla mukaan, et tarvitse aiempaa kokemusta! Kesäteatteri luonnollisesti vaatii teoksen ja sille tekijän, että innokkaat näyttelijät pääsevät esiintymään. Näyttelijöiden lisäksi tarvitsemme myös paljon muita henkilöitä lavastukseen, puvustukseen, sekä joka paikan juoksevia asioita hoitamaan. Näytelmän esityskaudella tarvitaan liikenteenohjausta, järjestyshenkilöitä sekä lipun- ja kahvinmyyjiä. Jotta samojen henkilöiden (pois lukien näyttelijät) ei tarvitsisi olla koko esityskautta kiinni, voit ilmoittautua sekatyömieheksi tai -naiseksi vaikka välittömästi! Kokemusta sinulla ei tarvitse ennestään olla, vaan me perehdytämme sinut tehtävääsi. Ehkäpä saat kipinän ja innostut tulemaan mukaan näyttelijäksi seuraavana kesänä! ILMOITTAUDU TÄSTÄ TYÖRYHMIIN!

Kesäteatteri sijaitsee Vaajakosken Naissaaressa Vaajakosken sulun vieressä. Jätä autosi parkkipaikalle ja kävele mäen päälle josta näet jo näyttämön. Kesäteatteri kartalla.

”Naissaaren näyttämö on aivan upealla paikalla Vaajakoskella. Kesäteatterin katsomossa istuessaan voi tuntea tuulen tuivertavan hiuksissa lämpöisesti ja nähdä veden liplattavan. Paremmalla paikalla ei kesäteatteri enää voisi olla!” (katsojapalaute)

Jos kiinnostuksesi heräsi tai sinulla on ihan mitä tahansa kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä näyttämön puheenjohtajaan! Paula Rastas, 040 582 9591 (jos en vastaa, jätä viesti tai lähetä tekstari) tai naissaarennayttamo@gmail.com.

Tervetuloa harrastamaan ja tekemään pieniä suuria ihmeitä mukavassa porukassa!

PS. Maksamalla jäsenmaksun olet vakuutettu Naissaaressa tapaturmien varalta.

Tästä se lähtee: Lumenrippeiden sulamista Naissaaressa autetaan vähän lapiolla!

Ei ole lunta enää juuri ollenkaan. Kuva: Paula Rastas

Kuva: Paula Rastas

Kuva: Paula Rastas

Työkaluina lapio, hanskat ja raaka lihasvoima. Kuva: Paula Rastas

Aurinko hoitanee loput. Kuva: Paula Rastas