Vierailu – Huviseurat StandUp la 2.7. klo 16

Karttaa ei ole saatavissa

Päiväys ja aika
Date(s) - 02/07/2022
16:00 - 18:00

Tapahtumapaikka
Naissaaren näyttämö

Kategoriat


Vierailu – Huviseurat StandUp la 2.7. klo 16

Huviseurat tulevat – Heli Sutela, Anders Helenius ja Antti Haapala yhteiselle kiertueelle kesällä

Stand up -koomikot Heli Sutela, Anders Helenius ja Antti Haapala pakkaavat kesällä huumoriheinähattunsa ja komediapicnic-vilttinsä samaan kesäkiesiin ja lähtevät naurattamaan Suomea Huviseurat -kiertueelle yhteensä 17 paikkakunnalle. Luvassa on puolitoistatuntinen show kolmelta kokeneelta stand up -komiikan mestarilta, jotka takaavat yleisölle kesän hauskimmat illat.

”Tuntuu mahtavalta katsoa kesän keikkalistaa. Listalla on paljon paikkoja, joissa en ole ennen esiintynyt. Vaikka striimikeikat ovat olleet kivoja, niin on ollut ikävä jo lavalle. Tunnelma ei ole missään niin hieno kuin livekeikoilla, joissa nauru tarttuu. Huviseurojen kolme erilaista ja taitavaa esiintyjää jättävät varmasti jälkeensä hymyileviä ihmisiä”, Heli Sutela kertoo innostuneena kiertueesta.

Lähes parikymmentä vuotta stand upia tehneelle Anders Heleniukselle luvassa on ensimmäinen varsinainen kesäkiertue
Helenius on viettänyt melkein kaikki kesänsä rannikkoseuduilla ja hän odottaakin nyt, että pääsee kiertueen aikana tutustumaan Sisä-Suomen kesäkaupunkeihin ja nauttimaan myös luonnosta.

”En ole koskaan tehnyt kunnon kesäkiertuetta, vaikka olenkin viettänyt jo melkein 20 vuotta stand upin parissa. Viimeiset 8 vuotta olen aina TV-kausien (noin viikon uutiset/studio) jälkeen ollut niin loppu, että kesäteatterit on pitänyt jättää muille. Mutta nyt pääsen vierailemaan lähes kaikkiin niihin kesäpaikkoihin, joita kollegat ovat vuosia kehuneet”, Helenius kertoo.

Esityksen kesto n. 1,5 tuntia, sisältäen väliajan.

Liput 32,50 € / hlö
Esitys K-18
Ei varaus mahdollisuutta! Osta lippusi ennakkoon. 
– Mikäli lippuja jää, liput ovelta tuntia ennen tilaisuuden alkua.
Saavuthan ajoissa, sillä parkkipaikat voivat joskus olla tukossa. Tulo-ohjeet löydät www sivultamme.