Vierailu – Jesse Kaikuranta la 8.7. – Ei Pokka Pitää näytöstä!

Karttaa ei ole saatavissa

Päiväys ja aika
Date(s) - 08/07/2023
19:00 - 21:15

Tapahtumapaikka
Naissaaren näyttämö

Kategoriat


Vierailu – Jesse Kaikuranta la 8.7. klo 19  – Ei Pokka Pitää näytöstä!

VIIME KESÄNÄ NAISSAAREN NÄYTTÄMÖLLÄ IHASTUTTANUT JESSE KAIKURANTA PALAA VAAJAKOSKELLE!

Hiljattain 10-vuotista artistiuraansa juhlinut mestarillinen laulaja ja tulkitsija Jesse Kaikuranta lähtee koko Suomen kattavalle Valoa-konserttikiertueelle kesällä 2023. Kaikuranta esiintyy kiertueella soolona pianon kanssa johdattaen kuulijat musiikilliseen terapiaistuntoon, jonka aikana voi hetkeksi unohtaa kaiken muun.

”Mikään ei vedä vertoja sille, kun pääsen laulamaan ihmisille laulujani. Olen äärimmäisen kiitollinen ja etuoikeutettu saadessani tehdä tätä työtä ja tavata ihmisiä konserttien merkeissä” Kaikuranta kertoo.

Kaikuranta julkaisi myös uutta musiikkia syksyllä Kotimaa-singlen muodossa. Kappale on artistille tyypillinen iso rakkauslaulu, jossa rakastettu vertautuu kotimaahan.

”Maailma on täynnä kaupunkeja, paikkoja ja maisemia, mutta joskus yksi ihminen voi tuntua enemmän kotimaalta kuin yksikään kaupunki tai paikka”, laulaja avaa uutta kappaletta. Jesse Kaikurannan ura käynnistyi vauhdikkaasti vuonna 2012, jolloin Kaikuranta osallistui The Voice Of Finlandin ensimmäiselle kaudelle. Yli tuplaplatinaa myynyt debyyttialbumi ”Vie mut kotiin” julkaistiin saman vuoden marraskuussa ja levyn singleistä ”Vie mut kotiin”, ”Järjetön rakkaus” ja ”Näytän sulle rannan” tuli kaikista valtavia hittejä. Kaikuranta työstää parhaillaan uutta musiikkia Suomen huipputuottajien kanssa. Luvassa on uuden Kotimaa-singlen tavoin suuria tunteita.

Spotify: Jesse Kaikuranta
Facebook: @jessekaikurantaofficial
Instagram: @jessekaikuranta

Kuva: Kalle Pyyhtinen

Osta lippusi: www.tiketti.fi

Esityksen kesto n. 1,5 tuntia, sisältäen väliajan.

Ovet alueelle aukeaa klo 18 – alueella kioski ja bajamaja. Lähin ravintola Naissaaren Koskenhenki.

Ikarajaton

Liput (ei varausmahdollisuutta teatterilta)
– Ennakkoliput 22,50 €
– Liput ovelta 25 € (mikäli jäljellä)

Saavuthan ajoissa, sillä parkkipaikat voivat joskus olla tukossa. Tulo-ohjeet löydät www sivultamme.