Kesäteatteri

Suurin ponnistus näyttämöllemme on kesäteatteriprojekti.

KESÄ 2019 näytelmä on Lasse Lehtisen Hiihtävä hautaustoimisto eli Suomen Loppusijoitus Oy. Ohjaajana Antti Lattu.

Seuraa teatterin tekemistä Facebookista tai Youtubesta.

Lippuja voi varata lippuvaraus-sivulta. 

Lasse Lehtisen teoksesta Suomen Loppusijoitus Oy – hiihtävä hautaustoimisto, dramatisointi/ohjaus Antti Lattu.

”Tee viimeisestä matkastasi ikimuistettava!” Tule nauttimaan kutkuttavasta näytelmästä, miten kahdesta tempputyöllistetystä miehestä tulee tuoreita yrittäjiä ja miten he kohtaavat elämän ja kuoleman arvoituksia. Millaisia seikkailuja vainajat järjestävät viimeisille matkoilleen. Tämä hulvaton Latun sovittama teksti saa mahanpohjia myöten nauramaan elämän ja kuoleman arvoituksia, miksipä ei?

Naissaaren näyttämön toimintaan on helppo tulla mukaan, et tarvitse aiempaa kokemusta! Kesäteatteri luonnollisesti vaatii teoksen ja sille tekijän, että innokkaat näyttelijät pääsevät esiintymään. Näyttelijöiden lisäksi tarvitsemme myös paljon muita henkilöitä lavastukseen, puvustukseen, sekä joka paikan juoksevia asioita hoitamaan. Näytelmän esityskaudella tarvitaan liikenteenohjausta, järjestyshenkilöitä sekä lipunmyyjiä ym.

Jotta samojen henkilöiden  ei tarvitsisi olla koko esityskautta kiinni, voit ilmoittautua sekatyömieheksi tai -naiseksi vaikka välittömästi! Kokemusta sinulla ei tarvitse ennestään olla, vaan me perehdytämme sinut tehtävääsi. Ehkäpä saat kipinän ja innostut tulemaan mukaan näyttelijäksi seuraavana kesänä! Ilmoittaudu mukaan >>

Kesäteatteri sijaitsee Vaajakosken Naissaaressa Vaajakosken sulun vieressä. Jätä autosi parkkipaikalle ja kävele mäen päälle josta näet jo näyttämön. Kesäteatteri kartalla. Opasvideon näet myös sivumme ala-laidasta.

“Naissaaren näyttämö on aivan upealla paikalla Vaajakoskella. Kesäteatterin katsomossa istuessaan voi tuntea tuulen tuivertavan hiuksissa lämpöisesti ja nähdä veden liplattavan. Paremmalla paikalla ei kesäteatteri enää voisi olla!” (katsojapalaute)

Jos kiinnostuksesi heräsi tai sinulla on ihan mitä tahansa kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä näyttämön puheenjohtajaan Paula Rastas, 040 582 9591 (jos en vastaa, jätä viesti tai lähetä tekstari) tai meilitse naissaarennayttamo@gmail.com.

Tervetuloa harrastamaan ja tekemään pieniä suuria ihmeitä mukavassa porukassa!

PS. Maksamalla jäsenmaksun olet vakuutettu Naissaaressa tapaturmien varalta.

Tästä se lähtee: Lumenrippeiden sulamista Naissaaressa autetaan vähän lapiolla!

Ei ole lunta enää juuri ollenkaan. Kuva: Paula Rastas
Kuva: Paula Rastas
Kuva: Paula Rastas
Työkaluina lapio, hanskat ja raaka lihasvoima. Kuva: Paula Rastas
Aurinko hoitanee loput. Kuva: Paula Rastas