Kesäteatteri

Suurin ponnistus näyttämöllemme on kesäteatteriprojekti.

KESÄ 2022 Reviisori – Kunnan koukkuja – ohjaus Jorma Böök

Esityksissä huolehdimme yleisön ja näyttelijöiden turvallisuudesta noudattamalla viranomaismääräyksiä hygieniasta sekä turvaväleistä katsomossa.

Esityspäivät:

(tulossa keväällä 2022)

Liput 15 € ( kaikki ) 8 € ( lapset alle 12v )

Kannatuslippu 20 €

 

💕💕💕 Varaa lipput ja katso ajat tästä klikkaamalla. 💕💕💕

Naissaaren Näyttämö ry esittää kesällä 2022:

Reviisori – Kunnan koukkkuja

 

Seuraa teatterin tekemistä Facebookista tai Youtubesta.

Lippuja voi varata lippuvaraus-sivulta.

Naissaaren näyttämön toimintaan on helppo tulla mukaan, et tarvitse aiempaa kokemusta! Kesäteatteri luonnollisesti vaatii teoksen ja sille tekijän, että innokkaat näyttelijät pääsevät esiintymään. Näyttelijöiden lisäksi tarvitsemme myös paljon muita henkilöitä lavastukseen, puvustukseen, sekä joka paikan juoksevia asioita hoitamaan. Näytelmän esityskaudella tarvitaan liikenteenohjausta, järjestyshenkilöitä sekä lipunmyyjiä ym.

Jotta samojen henkilöiden  ei tarvitsisi olla koko esityskautta kiinni, voit ilmoittautua sekatyömieheksi tai -naiseksi vaikka välittömästi! Kokemusta sinulla ei tarvitse ennestään olla, vaan me perehdytämme sinut tehtävääsi. Ehkäpä saat kipinän ja innostut tulemaan mukaan näyttelijäksi seuraavana kesänä! Ilmoittaudu mukaan >>

Kesäteatteri sijaitsee Vaajakosken Naissaaressa Vaajakosken sulun vieressä. Jätä autosi parkkipaikalle ja kävele mäen päälle josta näet jo näyttämön. Kesäteatteri kartalla. Opasvideon näet myös sivumme ala-laidasta.

”Naissaaren näyttämö on aivan upealla paikalla Vaajakoskella. Kesäteatterin katsomossa istuessaan voi tuntea tuulen tuivertavan hiuksissa lämpöisesti ja nähdä veden liplattavan. Paremmalla paikalla ei kesäteatteri enää voisi olla!” (katsojapalaute)

Jos kiinnostuksesi heräsi tai sinulla on ihan mitä tahansa kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä näyttämön puheenjohtajaan Sanna Jylänkiin, 040 820 8559 (jos en vastaa, jätä viesti tai lähetä tekstari/WhatsApp viesti) tai meilitse naissaarennayttamo@gmail.com.

Tervetuloa harrastamaan ja tekemään pieniä suuria ihmeitä mukavassa porukassa!

PS. Maksamalla jäsenmaksun olet vakuutettu Naissaaressa tapaturmien varalta.