Kesäteatteri

Suurin ponnistus näyttämöllemme on kesäteatteriprojekti.

KESÄ 2021 Robin Hood – Ensi-ilta 9.7.2021

Esityksissä huolehdimme yleisön ja näyttelijöiden turvallisuudesta noudattamalla viranomaismääräyksiä hygieniasta sekä turvaväleistä katsomossa.

Esityspäivät:

9.7.-20.8. päivä sekä iltanäytöksiä!

Liput 15 € ( kaikki ) 8 € ( lapset alle 12v )

Kannatuslippu 20 €

Näytelmän yhteydessä toimii myös väliaikaismarkkinat jossa voi tavata Sherwoodin väekä!

💕💕💕 Varaa lipput ja katso ajat tästä klikkaamalla. 💕💕💕

Naissaaren Näyttämö ry esittää kesällä 2021:

Robin Hood

Robin Hoodin on sovittanut ja ohjannut Jyväskylän kaupunginteatterin näyttelijä Anneli Karppinen.

Tervetuloa Pitkänpytingintielle! Tänä kesänä  Sherwoodin metsässä ja Nottinghamin torilla kihisee…

Vuorossa on ikärajaton seikkailu jossa valtataistelun lomassa pilkahtaa romantiikkakin! Kansalaisia verotetaan yhä uusilla keksityillä veroilla vaikka halla on vienyt sadon, sotatoimet ja tautiset ajat kiristävät nälkävyötä entisestään. Herttuan mailla metsästäminen tarpeellisen elannon ja syötävän puolesta on ankarasti  rangaistuksen uhalla kielletty!

Valepuvuissa juonitaan ja raha-arkkun sisältö jaetaan sitä kipeimmin tarvitseville. Saako kateellinen ja ahne palkkansa vai joutuvatko he vain nolosti pyytämään anteeksi huonoa käytöstään.

Monelle Robin Hoodin legenda on tuttu…( tiedänpä eräänkin Vilho 5-vuotta, odottelevan innoissaan Robinin seikkailua!)

Olen kirjoittanut tämän version itse juuri Naissaaren huippu hurmaavaa ja  huikeaa väkeä ajatellen! Samoin se on koko perheelle sopiva; pahimmin kauhunkarvat voi nostattaa keikkatyöläisenä vieraileva pyöveli, mutta katsomossa voi turvallisesti “kauhistella” ja iloita isän, äidin tai tutun aikuisen seurassa.

Viime kesän ihanan Saituri- esityksen saimme viettää vehreässä, aurinkoisessa Naissaaressa poikkeusajasta huolimatta! Turvaväleistä ja rajoitetusta katsojamäärästä huolimatta tekaisimme jopa yleisöennätyksen!

Ihmiset kaipasivat teatteria, yhdessäoloa ja elämystä korona-kevään jälkeen.

Toivotaan ihanaa, riemullista, upeaa ja aurinkoista kesää! 💕

Sydämellisesti tervetuloa!!

T. Anneli Karppinen näyttelijä, FIA (ja tämän esityksen ohjaaja).
“TÄSTÄHÄ TAITAAKIN TULLA OIKEIN HIENO PÄIVÄ!”

Seuraa teatterin tekemistä Facebookista tai Youtubesta.

Lippuja voi varata lippuvaraus-sivulta.

Naissaaren näyttämön toimintaan on helppo tulla mukaan, et tarvitse aiempaa kokemusta! Kesäteatteri luonnollisesti vaatii teoksen ja sille tekijän, että innokkaat näyttelijät pääsevät esiintymään. Näyttelijöiden lisäksi tarvitsemme myös paljon muita henkilöitä lavastukseen, puvustukseen, sekä joka paikan juoksevia asioita hoitamaan. Näytelmän esityskaudella tarvitaan liikenteenohjausta, järjestyshenkilöitä sekä lipunmyyjiä ym.

Jotta samojen henkilöiden  ei tarvitsisi olla koko esityskautta kiinni, voit ilmoittautua sekatyömieheksi tai -naiseksi vaikka välittömästi! Kokemusta sinulla ei tarvitse ennestään olla, vaan me perehdytämme sinut tehtävääsi. Ehkäpä saat kipinän ja innostut tulemaan mukaan näyttelijäksi seuraavana kesänä! Ilmoittaudu mukaan >>

Kesäteatteri sijaitsee Vaajakosken Naissaaressa Vaajakosken sulun vieressä. Jätä autosi parkkipaikalle ja kävele mäen päälle josta näet jo näyttämön. Kesäteatteri kartalla. Opasvideon näet myös sivumme ala-laidasta.

“Naissaaren näyttämö on aivan upealla paikalla Vaajakoskella. Kesäteatterin katsomossa istuessaan voi tuntea tuulen tuivertavan hiuksissa lämpöisesti ja nähdä veden liplattavan. Paremmalla paikalla ei kesäteatteri enää voisi olla!” (katsojapalaute)

Jos kiinnostuksesi heräsi tai sinulla on ihan mitä tahansa kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä näyttämön puheenjohtajaan Sanna Jylänkiin, 040 820 8559 (jos en vastaa, jätä viesti tai lähetä tekstari/WhatsApp viesti) tai meilitse naissaarennayttamo@gmail.com.

Tervetuloa harrastamaan ja tekemään pieniä suuria ihmeitä mukavassa porukassa!

PS. Maksamalla jäsenmaksun olet vakuutettu Naissaaressa tapaturmien varalta.

kesäteatteri