saituri

Saituri 12.8.

Karttaa ei ole saatavissa

Päiväys ja aika
Date(s) - 12/08/2020
19:00 - 21:00

Tapahtumapaikka
Naissaaren näyttämö

Kategoriat


Saituri 12.8.

Suosittu, vanha komediallinen rakkaustarina kesällä 2020 teatterissamme Vaajakoskella on Molierèn romaaniin perustuva Saituri.

Ohjaus Anneli Karppinen

Varaa lippusi tältä sivulta ja lunasta lippusi lippukassaltamme viimeistään 30 minuuttia ennen näytöksen alkua. Esitä mahdolliset alennuksiin oikeuttavat kortit lippuja lunastaessasi. Lopullinen hinta tarkentuu lunastushetkellä. Varausjärjestelmä sulkeutuu 3,5 tuntia ennen näytelmän alkua, mutta yleensä meillä on tilaa viimetipassa tulijoillekin. Varaa kuitenkin aikaa parkkeeraamiseen!

Esityksen kesto n. 2 tuntia väliajan kanssa.

HUOM! Mikäli ongelmia lippuvarauksen kanssa, laita tekstari/WhatsApp kysely 0408208559 / Sanna Jylänki. Puhelimeen emme välttämättä pääse vastaamaan näytösaikojen lähettyvillä.

Noudatamme teatterillamme AVI:n ohjeita. 1.8. alkaen ja pidämme pienemmän katsojamäärän rajoituksen esityksissämme. Suosittelemme  jokaiselle, että  huolehditte itse omasta hyvinvoinnistanne. Teatterilla on tarjolla käsidesiä, ja neuvoja hyviin käytäntöihin. Katsomossamme voi yleensä aina istua kohtalaisen väljästi. Ethän tule sairaana teatteriin.

  • Aikuiset 15 €
  • Lapset 8 €
  • KeHy-lippu 5 €

Varaukset

Tämän tapahtuman varaus on suljettu.