Jäsenhakemus

Mitäpä jos tulisit jäseneksi?

Jjäsenmaksu on 12€ / vuosi

Hae jäseneksi, ilmoittamalla tietosi alla olevalla lomakkeella sekä maksamalla jäsenmaksu. Maksutiedot saat jäsenhakemuksen paluuviestissä (mikäli tätä ei tunnin sisällä kuulu, kysele tilitiedot miiru.vehkala@gmail.com tai maksa edellisen vuoden tilitiedoilla). Muista hyväksyä sähköpostien lähetys ja tarkista myös roskapostit. Jäsenkortin saat kuvana sähköpostiisi. Saat kortin sähköpostiisi n. 1-2 viikon kuluttua jäsenmaksun maksamisesta. Emme lähetä enää paperisia kortteja ilman erillispyyntöä.

Maksamalla jäsenmaksun tuet toimintaamme ja olet vakuutettu mikäli osallistut talkoisiin tai  teatteritoimintaan. Lisäksi jäsenkorttia näyttämällä pääset 6€ pääsymaksulla nauttimaan KeHy:n eli Keski-Suomen Harrastajateatteriyhdistyksen ringin esityksistä. 

Maksaessasi jäsenmaksua, laita viestikenttään nimesi, jolla hait jäsenyyttä.  Näin saamme toimitettua sinulle jäsenkorttisi kun maksu näkyy tilillämme (sähköinen kuvana – pyydä erikseen jos haluat edelleen paperisen) sekä sähköiset jäsenkirjeet ja tiedotteet teatterimme toiminnasta.

Jäsenasioissa ota yhteyttä Miiru Vehkalaan miiru.vehkala@gmail.com