Jäsenhakemus

Mitäpä jos tulisit jäseneksi?

Vuoden 2021 jäsenmaksu on 1.1.2020 lähtien 12€. Armahdetaan kirjanpitäjäämme ja maksetaan vuoden jäsenmaksu vasta 1.1.2021 lähtien, eli ei edellisen vuoden puolella seuraavan vuoden jäsenmaksua ennakkoon. 🙂

Hae jäseneksi, ilmoittamalla tietosi alla olevalla lomakkeella sekä maksamalla jäsenmaksu. Maksutiedot saat jäsenhakemuksen paluuviestissä. Muista hyväksyä sähköpostien lähetys ja tarkista myös roskapostit. Jäsenkortin saat kuvana sekä pdf tiedostona sähköpostiisi. Saat kortin sähköpostiisi n. 1-2 viikon kuluttua jäsenmaksun maksamisesta. Emme lähetä enää paperisia kortteja ilman erillispyyntöä.

Maksamalla jäsenmaksun tuet toimintaamme ja olet vakuutettu mikäli osallistut talkoisiin tai  teatteritoimintaan. Lisäksi jäsenkorttia näyttämällä pääset 6€ pääsymaksulla nauttimaan KeHy:n eli Keski-Suomen Harrastajateatteriyhdistyksen ringin esityksistä. 

Maksaessasi jäsenmaksua, laita viestikenttään nimesi sekä sähköposti. Näin saamme toimitettua sinulle jäsenkorttisi kun maksu näkyy tilillämme (sähköinen kuvana – pyydä erikseen jos haluat edelleen paperisen) sekä sähköiset jäsenkirjeet ja tiedotteet teatterimme toiminnasta.

Jäsenasioissa ota yhteyttä Kaarina Matilaiseen kaarina.matilainen@gmail.com