Muu toiminta

Naissaaren Näyttämöllä on kesäteatterin lisäksi myös muuta toimintaa.

Katso ja tutustu, ota yhteyttä tarvittaessa!

Opaskierrokset Naissaaressa

Naissaaren Näyttämö järjestää draamallisia Naissaaren opastuskierroksia. Opastetulle kierrokselle voidaan ottaa kerrallaan n. 30 henkilöä. Kierros tutustuttaa alueen historiaan kaskujen ja tarinoiden ryydittämänä. Lisätiedot ja tilaukset

Eeva Ikonen

Työläiskotimuseo

Niitynpään työläiskotimuseo esittää 1930-luvun alun työläisasumista. Työläiskoti sijaitsee alkuperäisellä paikallaan Vaajakosken Niitynpäässä. Museo ilmentää sisustuksellaan työläiskodin vaatimatonta elämää teollisuuspaikkakunnalla. Työläiskotimuseon osoite on Museopolku 1, Vaajakoski. Museo on avoinna 29.6.-31.8. torstaisin klo 12.30-15.00, jolloin opas on paikalla. Vapaa pääsy! Museon kotisivut.

Lausunta ja runot

Kiinnostaisiko sinua lausunta, onko sinulla joku runo minkä haluaisit esittää?

Naissaaren Näyttämöllä sinulla on mahdollisuus toteuttaa itseäsi tiistaisin tämänkin tiimoilta Vaajakosken nuorisotilalla.

Lausuntaa ja runoja, pieniä esityksiä. Ajatuksia ja tunteita.

Tule rohkeasti mukaan ja ilmoita tullessasi mitä tulit tekemään! Nuorisotilalla on samanaikaisesti näyttämön sketsiryhmä ja kesän näytelmätreenit. Paljon toimintaa ja huippuporukka.

Naissaaren Näyttämöltä voi tilata myös juhliin ja tilaisuuksiin pientä ohjelmistoa.

Ota yhteyttä, jos kiinnostuit!
naissaarennayttamo@gmail.com 

Teatterikerho

Tauolla.

”Tervetuloa lapset, nuoret ja aikuiset harrastamaan teatteria pienoiskohtausten äärelle.

Aiemmat kerhot: Tehtiin yhdessä sketsejä ja muita pienoisesityksiä. Kaikki videoidaan Youtube-kanavallemme ja muuhun mediaan. Näyttämön/teatterikerhon tekemät, maailman historian kaksi ensimmäistä videota löydät alta. Teatterikerho antaa hyvät valmiudet valmistautua samalla tulevaan kesän näytelmään mukaan haluaville.”